Gure karta

Lehen platera

  • Orburuak urdaiazpikoarekin – 16,00
  • Urdaiazpiko iberikoa – 24,00
  • Zainzuriak mahonesarekin – 15,50
  • Arrain zopa – 8,50
  • Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 14,00
  • Urdaiazpiko kroketak – 8,50
  • Foie plantxan – 23,00
  • Txibiak limoiarekin – 16,00
  • Piper berdeak – 12,00
  • Iberiar platera – 23,00
  • Gindila frijituak – 14,50
  • Bakailozko piper beteak – 14,50
  • Onddo risottoa bakailoarekin – 16,50
  • Arroz beltza txipiroiekin – 16,50
  • Txangurroa labean – 24,50
  • Bakailao kokotxak saltsan – 25,50
  • Foie mi-cuit – 16,50

Ensaladak

  • Ensalada mistoa – 13,00
  • Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 14,00
  • Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 16,00
  • Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 16,50
  • Abakando entsalada – 32,00

Arrozak

  • Arroz beltza txipiroiekin16,50
  • Onddo risottoa bakailaoarekin16,50

Arrainak

  • Bakailaoa tomatearekin – 23,00
  • Bakailoa piperradarekin – 23,00
  • Txipiroiak plantxan18,00
  • “Bluefin” Atun gorria plantxan – 22,00
  • Zapoa parrilan – 54,00/kg
  • Erreboiloa parrilan – 76,00/kg
  • Bisigua 87,00/kg

Haragiak

  • Ukondoa patata purearekin – 19,50
  • Oilasko errazioa labean erreta – 14,00
  • Ahate izterra konfitatuta – 19,50
  • Txerrikumea – 26,50
  • Txahal saiheskia – 19,00
  • Txuleta – 58,00/kg
  • Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 24,50/29,00
  • Sekretu iberikoa parrilan – 24,50

Etxeko postreak

  • Arroz esnea – 6,50
  • Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa – 6,50
  • Gaztatarta / Labetik pasatua – 9,00
  • Txokolatezko koulanta – 9,00
  • Sagartarta – 8,50

Beste postreak

  • Whisky tarta – 9,00
  • Gazta eta menbrilloa – 8,00
  • Jogurta fruitu gorriekin – 6,50