Lehen platera
- Orburuak urdaiazpikoarekin – 16,00
- Urdaiazpiko iberikoa – 24,00
- Zainzuriak mahonesarekin – 15,50
- Arrain zopa – 8,50
- Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 14,00
- Urdaiazpiko kroketak – 8,50
- Foie plantxan – 23,00
- Txibiak limoiarekin – 16,00
- Piper berdeak – 12,00
- Iberiar platera – 23,00
- Gindila frijituak – 14,50
- Bakailozko piper beteak – 14,50
- Onddo risottoa bakailoarekin – 16,50
- Arroz beltza txipiroiekin – 16,50
- Txangurroa labean – 24,50
- Bakailao kokotxak saltsan – 25,50
- Foie mi-cuit – 16,50
Ensaladak
- Ensalada mistoa – 13,00
- Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 14,00
- Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 16,00
- Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 16,50
- Abakando entsalada – 32,00
Arrozak
- Arroz beltza txipiroiekin – 16,50
- Onddo risottoa bakailaoarekin – 16,50
Arrainak
- Bakailaoa tomatearekin – 23,00
- Bakailoa piperradarekin – 23,00
- Txipiroiak plantxan – 18,00
- “Bluefin” Atun gorria plantxan – 22,00
- Zapoa parrilan – 54,00/kg
- Erreboiloa parrilan – 76,00/kg
- Bisigua 87,00/kg
Haragiak
- Ukondoa patata purearekin – 19,50
- Oilasko errazioa labean erreta – 14,00
- Ahate izterra konfitatuta – 19,50
- Txerrikumea – 26,50
- Txahal saiheskia – 19,00
- Txuleta – 58,00/kg
- Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 24,50/29,00
- Sekretu iberikoa parrilan – 24,50
Etxeko postreak
- Arroz esnea – 6,50
- Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa – 6,50
- Gazta–tarta / Labetik pasatua – 9,00
- Txokolatezko koulant–a – 9,00
- Sagar–tarta – 8,50
Beste postreak
- Whisky tarta – 9,00
- Gazta eta menbrilloa – 8,00
- Jogurta fruitu gorriekin – 6,50