Lehen platera
- Orburuak urdaiazpikoarekin – 16,00
- Urdaiazpiko iberikoa – 23,00
- Zainzuriak mahonesarekin – 14,40
- Arrain zopa – 8,50
- Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 9,25
- Urdaiazpiko kroketak – 8,50
- Foie plantxan – 21,00
- Txibiak limoiarekin – 14,00
- Piper berdeak – 9,75
- Iberiar platera – 23,00
- Gindila frijituak – 10,25
- Bakailozko piper beteak – 13,75
- Onddo risottoa bakailoarekin – 11,95
- Arroz beltza txipiroiekin – 14,00
- Txangurroa labean – 18,50
- Bakailao kokotxak saltsan – 18,00
- Foie mi-cuit – 16,00
Ensaladak
- Ensalada mistoa – 9,50
- Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 11,00
- Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 12,00
- Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 14,00
- Abakando entsalada – 28,00
Arrozak
- Arroz beltza txipiroiekin – 14,00
- Onddo risottoa bakailaoarekin – 11,95
Arrainak
- Bakailaoa tomatearekin – 22,00
- Bakailoa piperradarekin – 22,00
- Txipiroiak plantxan – 16,00
- “Bluefin” Atun gorria plantxan – 19,00
- Zapoa parrilan – 52,00/kg
- Erreboiloa parrilan – 74,00/kg
- Bisigua 85,00/kg
Haragiak
- Ukondoa patata purearekin – 18,00
- Oilasko errazioa labean erreta – 11,00
- Ahate izterra konfitatuta – 16,00
- Txerrikumea – 24,00
- Txahal saiheskia – 12,00
- Txuleta – 54,00/kg
- Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 23,00/27,50
- Sekretu iberikoa parrilan – 18,00
Etxeko postreak
- Arroz esnea – 5,00
- Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa – 5,00
- Gazta–tarta / Labetik pasatua – 7,50
- Txokolatezko koulant–a – 7,50
- Sagar–tarta – 7,50
Beste postreak
- Whisky tarta – 6,00
- Gazta eta menbrilloa – 7,50
- Jogurta fruitu gorriekin – 5,00