Gure karta
Lehen platera
- Orburuak urdaiazpikoarekin – 15,50
- Urdaiazpiko iberikoa – 21,00
- Zainzuriak mahonesarekin – 7,95
- Arrain zopa – 7,50
- Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 9,25
- Urdaiazpiko kroketak – 6,25
- Foie plantxan – 21,00
- Txibiak limoiarekin – 9,85
- Piper berdeak – 9,75
- Iberiar platera – 23,00
- Gindila frijituak – 10,25
Ensaladak
- Ensalada mistoa – 8,75
- Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 10,25
- Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 9,50
- Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 12,75
- Marisko entsalada – 24,50
Pasta eta arrozak
- Arroz beltza txipiroiekin – 11,95
- Onddo risottoa bakailaoarekin – 11,95
- Idiazabal gaztarekin eginiko risottoa – 11,95
- Pasta barazkiekin – 10,75
Arrainak
- Bakailaoa tomatearekin – 12,10
- Bakailoa piperradarekin – 12,75
- Legatza plantxan – 12,50
- Bakailozko piper beteak – 13,75
- Txipiroiak plantxan – 14,50
- Zapoa parrilan – 41,00/kg
- Erreboiloa parrilan – 64,00/kg
- Bisigua 85,00/kg
- Lupia, mihi-arraina… (Aurretik erreserbatuta)
Haragiak
- Ukondoa patata purearekin – 15,50
- Baserriko oilaskoa patatekin – 9,00
- Ahate izterra konfitatuta – 14,00
- Txahal saiheskia – 12,00
- Txuleta – 48,00/kg
- Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 23,00/27,50
- Sekretu iberikoa parrilan – 15,75
Etxeko postreak
- Arroz esnea – 5,00
- Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa – 5,00
- Gazta–tarta / Labetik pasatua – 7,50
- Txokolatezko koulant–a – 7,50
- Sagar–tarta – 7,50
Beste postreak
- “San marcos” tarta whisky-arekin – 6,00
- Gazta eta menbrilloa – 6,00
- Jogurta fruitu gorriekin – 5,00