Gure karta

Lehen platera

  • Orburuak urdaiazpikoarekin – 15,50
  • Urdaiazpiko iberikoa – 21,00
  • Zainzuriak mahonesarekin – 7,95
  • Arrain zopa – 7,50
  • Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 9,25
  • Urdaiazpiko kroketak – 6,25
  • Foie plantxan – 21,00
  • Txibiak limoiarekin – 9,85
  • Piper berdeak – 9,75
  • Iberiar platera – 23,00
  • Gindila frijituak – 10,25

Ensaladak

  • Ensalada mistoa – 8,75
  • Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 10,25
  • Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 9,50
  • Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 12,75
  • Marisko entsalada – 24,50

Pasta eta arrozak

  • Arroz beltza txipiroiekin11,95
  • Onddo risottoa bakailaoarekin11,95
  • Idiazabal gaztarekin eginiko risottoa11,95
  • Pasta barazkiekin10,75

Arrainak

  • Bakailaoa tomatearekin12,10
  • Bakailoa piperradarekin12,75
  • Legatza plantxan12,50
  • Bakailozko piper beteak13,75
  • Txipiroiak plantxan14,50
  • Zapoa parrilan – 41,00/kg
  • Erreboiloa parrilan – 64,00/kg
  • Bisigua 85,00/kg
  • Lupia, mihi-arraina… (Aurretik erreserbatuta)

 

Haragiak

 

  • Ukondoa patata purearekin – 15,50
  • Baserriko oilaskoa patatekin – 9,00
  • Ahate izterra konfitatuta – 14,00
  • Txahal saiheskia – 12,00
  • Txuleta – 48,00/kg
  • Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 23,00/27,50
  • Sekretu iberikoa parrilan – 15,75

Etxeko postreak

  • Arroz esnea5,00
  • Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa5,00
  • Gaztatarta / Labetik pasatua7,50
  • Txokolatezko koulanta7,50
  • Sagartarta7,50

Beste postreak

  • “San marcos” tarta whisky-arekin – 6,00
  • Gazta eta menbrilloa6,00
  • Jogurta fruitu gorriekin5,00