Gure karta

Lehen platera

  • Orburuak urdaiazpikoarekin – 15,50
  • Urdaiazpiko iberikoa – 21,00
  • Zainzuriak mahonesarekin – 14,40
  • Arrain zopa – 8,50
  • Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 9,25
  • Urdaiazpiko kroketak – 6,25
  • Foie plantxan – 21,00
  • Txibiak limoiarekin – 14,00
  • Piper berdeak – 9,75
  • Iberiar platera – 23,00
  • Gindila frijituak – 10,25
  • Bakailozko piper beteak – 13,75
  • Onddo risottoa bakailoarekin – 11,95
  • Arroz beltza txipiroiekin – 11,95
  • Txangurroa labean – 18,50
  • Legatz kokotxak saltsan – 19,00
  • Foie mi-cuit – 16,00

Ensaladak

  • Ensalada mistoa – 8,75
  • Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 10,25
  • Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 11,00
  • Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 12,25
  • Abakando entsalada – 28,00

Arrozak

  • Arroz beltza txipiroiekin11,95
  • Onddo risottoa bakailaoarekin11,95

Arrainak

  • Bakailaoa tomatearekin – 22,00
  • Bakailoa piperradarekin – 22,00
  • Txipiroiak plantxan14,50
  • “Bluefin” Atun gorria plantxan – 18,00
  • Zapoa parrilan – 44,00/kg
  • Erreboiloa parrilan – 74,00/kg
  • Bisigua 85,00/kg

Haragiak

  • Ukondoa patata purearekin – 18,00
  • Baserriko oilaskoa patatekin – 9,00
  • Ahate izterra konfitatuta – 15,00
  • Txerrikumea – 24,00
  • Txahal saiheskia – 12,00
  • Txuleta – 52,00/kg
  • Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 23,00/27,50
  • Sekretu iberikoa parrilan – 16,50

Etxeko postreak

  • Arroz esnea5,00
  • Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa5,00
  • Gaztatarta / Labetik pasatua7,50
  • Txokolatezko koulanta7,50
  • Sagartarta7,50

Beste postreak

  • Whisky tarta – 6,00
  • Gazta eta menbrilloa6,00
  • Jogurta fruitu gorriekin5,00