Gure karta

Lehen platera

  • Orburuak urdaiazpikoarekin – 16,00
  • Urdaiazpiko iberikoa – 23,00
  • Zainzuriak mahonesarekin – 14,40
  • Arrain zopa – 8,50
  • Arrautza nahaskia: Odolkiarekin / Txibiak tintan / Onddoekin – 9,25
  • Urdaiazpiko kroketak – 8,50
  • Foie plantxan – 21,00
  • Txibiak limoiarekin – 14,00
  • Piper berdeak – 9,75
  • Iberiar platera – 23,00
  • Gindila frijituak – 10,25
  • Bakailozko piper beteak – 13,75
  • Onddo risottoa bakailoarekin – 11,95
  • Arroz beltza txipiroiekin – 14,00
  • Txangurroa labean – 18,50
  • Bakailao kokotxak saltsan – 18,00
  • Foie mi-cuit – 16,00

Ensaladak

  • Ensalada mistoa – 9,50
  • Ahuntz gazta, fruitu lehor eta ahate urdaiazpikoarekin – 11,00
  • Tomatea, atuna eta antxoa entsalada – 12,00
  • Berazadi berri ensalada epela (Gulak, onddoak eta ganbak) – 14,00
  • Abakando entsalada – 28,00

Arrozak

  • Arroz beltza txipiroiekin14,00
  • Onddo risottoa bakailaoarekin11,95

Arrainak

  • Bakailaoa tomatearekin – 22,00
  • Bakailoa piperradarekin – 22,00
  • Txipiroiak plantxan16,00
  • “Bluefin” Atun gorria plantxan – 19,00
  • Zapoa parrilan – 52,00/kg
  • Erreboiloa parrilan – 74,00/kg
  • Bisigua 85,00/kg

Haragiak

  • Ukondoa patata purearekin – 18,00
  • Oilasko errazioa labean erreta – 11,00
  • Ahate izterra konfitatuta – 16,00
  • Txerrikumea – 24,00
  • Txahal saiheskia – 12,00
  • Txuleta – 54,00/kg
  • Txahal azpizuna patatekin/Foiekin – 23,00/27,50
  • Sekretu iberikoa parrilan – 18,00

Etxeko postreak

  • Arroz esnea5,00
  • Arrautzezko flana edo kafe zaporekoa5,00
  • Gaztatarta / Labetik pasatua7,50
  • Txokolatezko koulanta7,50
  • Sagartarta7,50

Beste postreak

  • Whisky tarta – 6,00
  • Gazta eta menbrilloa – 7,50
  • Jogurta fruitu gorriekin5,00